NLEN
 
 
 

Rapenburgerstraat 109
1011 VL Amsterdam

info@meute.nl

Digitale Public Affairs

Digital public affairs hub

Doe net als andere public affairs-professionals mee met de Digital Public Affairs hub.

 • Leer de lessen van 21e eeuwse (digitale) beinvloeding

 • Leer van elkaar en van experts hoe je deze in de public affairs kan toepassen

 • Voorkom dat je achterop raakt en maak je toolbox up-to-date

Waarom?

Beïnvloeding is in de 21e eeuw complexer geworden. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe technologieën en middelen: sociale media, data, microtargeting, AI, gedragswetenschap, grassroots, permanente multidisciplinaire campagnes, etc. Wie deze ontwikkelingen het beste begrijpt en het beste onder de knie heeft wint de strijd om stemmen, draagvlak en invloed.

Andere disciplines hebben stappen gezet naar digitale en datagedreven communicatie. De PA-sector blijft grotendeels vertrouwen op wat eerder altijd gewerkt heeft. Maar is dat nog wel genoeg als je tegenover een geoliede campagnemachine staat die hetzelfde doet als jij, maar dan aangevuld met een reeks nieuwe en hele effectieve middelen?

Hoe zorgen we ervoor dat we opgewassen zijn tegen de campagnemachines van de 21e eeuw? Of beter nog - hoe zorgen we ervoor dat we zelf zo’n campagnemachine kunnen worden?
Daarom richten wij deze digital public affairs hub op.

  Wat?

 • Leden van de hub krijgen de basis van digitale public affairs geleerd in 10 digitale lessen. Dit stelt hen in staat zelf een begin te maken met effectieve digitale beïnvloeding.
 • De hub organiseert bijeenkomsten rondom thema’s die raken aan beïnvloeding in de 21e eeuw.
 • Op bestaande social media platformen creëren we een besloten plek waar de nieuwste mogelijkheden, voorbeelden en tips & tricks gedeeld worden en waar PA-professionals hun ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen en elkaar verder kunnen helpen.
 • Bij alles wat we doen staat kennisdelen en elkaar steeds beter maken voorop. Investeren in jezelf en in elkaar. Wij vormen de voorhoede van 21e eeuwse Nederlandse PA-professionals.
 • Om lid te worden van de hub vragen we een bijdrage van 164 euro exclusief BTW. Voor bijeenkomsten wordt een kleine (kostendekkende) bijdrage gevraagd.

Wie doet mee?

De hub wordt gerund door Mark Thiessen en Marjolein Kampschreur van Meute. Zij delen samen met collega’s ervaringen met geïntegreerde campagnes, digitale beïnvloeding en kennis over gedragswetenschap. Leden van de hub zijn PA-professionals die bij de voorhoede van hun sector horen of willen horen. Degenen die willen voorkomen dat ze achterop raken. Die juist een voorhoede willen vormen in hun sector.

 
Ontvang je graag een factuur?
Schrijf je hieronder in en
we sturen je een aparte factuur toe.

 
 
Koop hier je kaartje voor
de digital public affairs hub

campagnes stoppen.
wij niet..

boek 60 min. met meute
waarom dan?

Na een gratis uur met ons vertrek je:

 • Met een nieuwe blik op campagnevoeren
 • Met een oplossingsrichting voor jouw uitdagingen
 • Met ideeën die we samen hebben ontwikkeld
 • En met een lichte teleurstelling vanwege onze crappy Nepspresso (maar lekkere thee)

schrijf je net als honderden fans in voor onze campagnemail!

inschrijven nieuwsbrief

meute hall of fame

meer zien?

Thanks! Aanvraag succesvol verstuurd