Politieke campagnes: wat kun je ervan leren?

11

December

2023

De Tweede Kamerverkiezingen: hét moment waarop de campagnetechnieken uit de kast worden getrokken. Van gelikte campagnevideo’s tot slimme inhakers tijdens debatten. Alles wordt ingezet om de kiezer te beïnvloeden om ander gedrag te laten zien. Zodat in het stemhokje een specifieke keuze wordt gemaakt.

De verkiezingscampagne is kort, maar krachtig. En al is de verkiezingscampagne 22 november voorbij, de lessen uit de politieke campagnes zijn tijdloos. Ook wanneer je niet namens een politieke partij wil beïnvloeden, maar het belang van jouw organisatie op de agenda wil zetten, kun je veel leren van de politieke campagnes.

Wat leer je?

Maar hoe zet je deze technieken dan in voor jouw eigen organisatie? Dat leer je tijdens deze training van 1 dag! We ontrafelen de verkiezingscampagnes en delen onze lessen met jou. Na deze training ken je concrete campagnetechnieken die je kunt toepassen in jouw organisatie.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor communicatie- en public affairs specialisten in de breedste zin van het woord. De training is geschikt voor mensen met politieke ervaring, maar ook voor mensen die nog weinig politieke affiniteit hebben. Wanneer je je bezig houdt met het communiceren naar buiten toe of het op de agenda zetten van de belangen van jouw organisatie, is deze training iets voor jou.

Datum: maandag 11 december 2023
Locatie: Meute, Rapenburgerstraat 109 in Amsterdam

Kosten: 699 euro* inclusief lunch
*Alle prijzen zijn exclusief btw

Schrijf je direct in!