Social Media: Strategie & Uitvoering

23

April

2024

Wil jij leren hoe je Social Media voor jouw organisatie op een effectieve manier kunt inzetten? Hoe schrijf je een strategie, hoe maak je een effectieve contentkalender en wat voor content raakt jouw doelgroep nu echt? Onze strategen hebben ervaring in online politieke campagnes en leren jou graag de kneepjes van het vak in deze training van 1 dag.

‍Wat leer je?

Tijdens deze training laten we zien hoe je social media kan inzetten om jouw acties voor maatschappelijke verandering of beïnvloeding kracht bij te zetten. We gaan dieper in op de kanalen en de verschillende doelgroepen. Ook kijken we welke content werkt voor welke doelgroep en we denken mee over je strategie en we geven je concrete tips en tricks. Na deze training weet je hoe je jouw boodschap met social media beter onder de aandacht kan krijgen bij de doelgroep en hoe je dit concreet kunt toepassen in jouw organisatie.

Voor wie is deze training?

‍Deze training is voor medewerkers die bezig zijn met communicatie en social media. Maar ook voor public affairs medewerkers die willen nadenken over hoe je social media beter kan inzetten voor beïnvloeding. Wanneer je je bezig houdt met het communiceren naar buiten toe of het op de agenda zetten van de belangen van jouw organisatie, is deze training iets voor jou.

Datum: 23 april 2024

‍Locatie: Meute, Rapenburgerstraat 109 in Amsterdam‍

‍Kosten: 699 euro* inclusief lunch

‍*Alle prijzen zijn exclusief btw

Schrijf je direct in!