Beïnvloedingsdagen

26

June

2024

Ben jij klaar om je invloed te vergroten? Kom dan naar de Meute Beïnvloedingsdagen! Leer alles over effectief beïnvloeden met onze inspirerende trainingen. Van Social Media tot Framing, Beïnvloeden en Campagnes – ontdek hoe je jouw boodschap krachtig en overtuigend kunt overbrengen. Volg alle vier de sessies voor een complete ervaring of kies voor een van de masterclasses.

Aanmelden

Of je nu kiest voor de volledige reeks of een losse training, je kunt je eenvoudig aanmelden via de onderstaande link:

Voor wie zijn deze trainingen?

Onze trainingen zijn voor communicatie- en public affairs specialisten in de breedste zin van het woord. Of je nu verantwoordelijk bent voor externe communicatie, het maken van campagnes of het behartigen van de belangen van jouw organisatie, deze sessies zijn voor jou. Daarnaast zijn de trainingen zowel geschikt voor beginners als ervaren professionals.

Training: Succesvol op social media (2 juli of 27 augustus)

Wil jij leren hoe je Social Media optimaal kunt inzetten voor jouw organisatie? Ontdek hoe je een strategie schrijft, een effectieve contentkalender maakt en content creëert die jouw doelgroep raakt. Onze ervaren strategen delen hun inzichten uit online politieke campagnes en leren jou graag de kneepjes van het vak in eendaagse training.

  • Verdiep je in verschillende kanalen en doelgroepen.
  • Leer welke content werkt voor welk specifieke publiek.
  • Ontvang praktische tips en tricks voor jouw strategie.

Training: Lobby, Hoofdlijnenakkoord en Campagne (2 juli of 27 augustus)

Wat te doen nu de formatie voorbij is? Hoe zorg je er voor dat jouw verhaal ook bij dit nieuwe kabinet (en hun achterban) aanslaat? Tijdens deze training laten we zien hoe je jouw issue onder de aandacht kan brengen in deze nieuwe politieke werkelijkheid. We laten zien hoe je een campagne opzet die het debat domineert. Na deze sessie weet je hoe je dit concreet kunt toepassen in jouw organisatie.

  • We laten zien wat je aan je lobby kan toevoegen om nog meer impact te maken.
  • Campagnes, sociale media, effectieve messaging, AI: we delen alle nieuwste inzichten die je helpen om boven het maaiveld uit te steken.

Training: Framing in de praktijk (4 juli of 29 augustus)

Frames beïnvloeden ons dagelijks, vaak zonder dat we het doorhebben. In deze training analyseren we en leren we van sterke en zwakke frames uit politieke campagnes en andere sectoren. Leer hoe je frames kunt herkennen en inzetten binnen jouw organisatie.

  • Je krijgt inzicht in de toepassing van framing in diverse sectoren, inclusief de politiek.
  • Je gaat zelf aan de slag met het bedenken van frames, aan de hand van een casus.

Training: Gedragswetenschappen & Beïnvloeding (4 juli of 29 augustus)

Hoe beïnvloed je keuzes, meningen en gedrag van jouw doelgroep? In deze training combineren we theorie met praktische toepassingen. Leer de technieken van gedragswetenschappen en pas ze direct toe met concrete opdrachten. We delen onze kennis uit eigen campagnes en recente politieke cases, en geven je de tools om taal en boodschap effectief in te zetten.

  • Je komt meer te weten over de wetenschappelijke basis van beïnvloeding.
  • Door zelf aan de slag te gaan, zet je stappen in het beïnvloeden van jouw doelgroep.

Kosten

Wil je meerdere trainingen volgen? Dat kan! Alle trainingen zijn inclusief lunch.

1 training: 699* euro

2 trainingen: 1099* euro

3 trainingen: 1399* euro

4 trainingen: 1599* euro

‍*Alle prijzen zijn exclusief btw

Wil je meer weten?

Mail naar maarten@meute.nl.

Locatie

Meute kantoor: Rapenburgerstraat 109, Amsterdam

Aanmelden

Bezoek een of meer van de Meute Beïnvloedingsdagen en versterk jouw vaardigheden om effectief te communiceren en invloed uit te oefenen! Meld je vandaag nog aan.

Schrijf je direct in!