Wat we doen

Elke campagne is anders. En elke campagne hoort een andere mix aan middelen. We zoeken bij ieder doel de juiste middelen en maken een campagne die op maat is gemaakt.

Wat kunnen we voor je doen?

Campagnestrategie en boodschap

We bekijken het probleem van alle kanten. En baseren de oplossingen en de boodschap op kwantitatief en kwalitatief onderzoek. We bedenken een aanpak die je doelgroep van alle kanten bereikt, met inzet van precies de juiste mix van middelen.

Campagnespot

We vertellen het verhaal van de campagne in een sterke en pakkende campagnespot. We bedenken het script, regelen alle benodigdheden en mensen en organiseren de draaidag.

Online content

Voor iedere campagne kiezen we de content die het beste werkt. Animaties, korte clips, missievideo’s en visuals: we maken het allemaal.

Gerichte targeting

We brengen de boodschap gericht onder de aandacht bij de doelgroep, waar deze zich bevindt. Via LinkedIn, X, Instagram, Facebook of TikTok. Of via geotargeting op specifieke locaties of digitale schermen op straat.

Advies en campagnebegeleiding

We hebben jarenlange ervaring met campagnes. We delen onze kennis en ervaring graag met jou. We geven strategisch advies over lopende campagnes of denken mee met nieuwe acties.

Test je boodschap

Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal (nog beter) aansluit bij jouw doelgroep? Door jouw boodschap te testen met snel en betrouwbaar onderzoek door Meute. Hiermee geven we jouw organisatie inzichten over sentiment, woordkeus, emoties en geven taaladvies.

Draagvlakonderzoek

Krijg een helder beeld van hoe jouw doelgroep denkt over de belangrijkste thema’s voor jouw organisatie. Onze draagvlakonderzoeken leveren waardevolle inzichten op, die je kunt gebruiken om je interne strategie te verbeteren of om je boodschap krachtig over te brengen in de media.

Landingspagina

Een landingspagina is het centrale punt van een campagne. Een plek om de juiste informatie te verzamelen en vindbaar te maken voor de doelgroep. Wij begeleiden de totstandkoming van een goede, strakke landingspagina voor jouw campagne.

Ambassadeursaanpak

Wie in jullie netwerk kan worden ingezet voor jullie boodschap of campagne? We maken van jullie netwerk een echte ‘beïnvloedingsmachine’. Waarbij je door ‘organizing’ je netwerk gestructureerd inzet om je doelen te behalen.