De Meute manier

Politieke campagnes

Wij zijn veteranen van politieke campagnes. Dat zijn campagnes waarbij je met kleine teams alles inzet dat je tot je beschikking hebt om een samenleving van jouw verhaal te overtuigen. Ze gaan over ideeën, over mensen, over de toekomst van het land en de wereld.

Je leert heel gericht je doel en doelgroepen bereiken, want tijd en middelen zijn beperkt. Je zit in een constante strijd om de beste woorden en leert zo wat de meest effectieve frames zijn en ook waarom ze werken (en waarom niet).

Je leert een hele reeks aan middelen beheersen - van onderzoek tot het gebruiken van data, van sociale media tot straatcampagnes - en die tegelijkertijd en in samenhang inzetten.

Alles wat we daar geleerd hebben passen we nu toe voor onze klanten.

Hoe doen we dat?

Doelstelling

We kijken heel scherp naar wie en wat je wil bereiken. Bij ieder doel kan iets. Maar niet alles kan bij ieder doel. Wij vinden het leuk om die puzzel te leggen.

Kanalen

Soms is een pure digitale beïnvloedingscampagne genoeg. Soms kan een grassroots-aanpak werken. Soms helpt het om mensen te mobiliseren met een petitiecampagne.

Strategie

Wij kijken met een vergrootglas naar je doelen, je doelgroepen en je onderwerp. En maken dan een afweging met wat voor campagne(s) we je het beste kunnen helpen. Zodat je altijd de campagne krijgt die precies doet wat je wilt.

De Meute Manier - Strategie

We gaan met je aan de slag in een aantal stappen. We beginnen met het maken van een strategie. Want zonder strategie ben je stuurloos.

Let’s go change the world

360° beïnvloedingsstrategie
Lees meer

Quick & dirty

Campagnesprint
Lees meer

De Meute Manier
360°-beinvloeding

Wij beheersen en snappen een grote reeks aan middelen die je kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Die middelen bouwen we om elkaar heen, zodat ze elkaar versterken en je doelgroep vanuit 360° ze te zien krijgt.

Bijvoorbeeld door

Social media content (met gerichte advertenties)

Digitale advertentie schermen in hun omgeving

Real life bijeenkomsten

Publieke opinie en media

Websites

Grassroots-campagnes

Ambassadeurs-campagnes

Games

Podcasts

En wat we maar kunnen bedenken om jouw doelgroep te bereiken

Een infographic van onze 360 graden beinvloedingsstrategie.

Dit is een van de belangrijkste puzzels die we voor je kunnen leggen. En die ziet er altijd anders uit, voor ieder doel en iedere doelgroep is een perfecte combinatie mogelijk.

We overtuigen je doelgroep zo stap voor stap. Online of offline, grassroots of top-down, content of contact. Whatever works. Niks voor de show. Alleen dingen die werken.

We kunnen de campagne helemaal voor je uitvoeren: we maken content, doen de advertenties, schrijven je copy, regelen je grassroots- of ambassadeurs-campagne. Maar het liefst doen we het samen in een gezamenlijk campagneteam. Zo versterken we elkaar en komen we tot het beste resultaat.

Klaar voor de Meute manier?

Mail meute