De Meute Manier

Politieke campagnes

We komen uit de wereld van politieke campagnes. Dat zijn campagnes waarbij je met kleine teams alles inzet dat je tot je beschikking hebt om een samenleving van jouw verhaal te overtuigen. Ze gaan over ideeën, over mensen, over de toekomst van het land en de wereld.

Alles wat we daar geleerd hebben passen we nu toe voor onze klanten.

Hoe doen we dat?

Doelstelling

We kijken heel scherp naar wie en wat je wil bereiken. Bij ieder doel kan iets. Maar niet alles kan bij ieder doel. Wij vinden het leuk om die puzzel te leggen.

Kanalen

Soms is een pure digitale beïnvloedingscampagne genoeg. Soms kan een grassroots-aanpak werken. Soms helpt het om mensen te mobiliseren met een petitiecampagne.

Strategie

Wij kijken met een vergrootglas naar je doelen, je doelgroepen en je onderwerp. En maken dan een afweging met wat voor campagne(s) we je het beste kunnen helpen. Zodat je altijd de campagne krijgt die precies doet wat je wilt.

De Meute Manier - Strategie

We gaan met je aan de slag in een aantal stappen. We beginnen met het maken van een strategie. Want zonder strategie ben je stuurloos.

Let’s go change the world

360° Beïnvloedingsstrategie
Lees meer

Quick & dirty

Campagnesprint
Lees meer

Wat we doen

Elke campagne is anders. En elke campagne hoort een andere mix aan middelen. We zoeken bij ieder doel de juiste middelen en maken een campagne die op maat is gemaakt. Wij hebben ervaring met alle facetten van een campagne; van online tot ambassadeurs; van events tot abri-campagnes. Wij geloven in een aanpak waarin online en offline communicatie elkaar versterken. En we steeds weer nieuwe manieren bedenken om het doel te behalen.

Wat kunnen we voor je doen?

Campagnestrategie en boodschap

We bekijken het probleem van alle kanten. En baseren de oplossingen en de boodschap op kwantitatief en kwalitatief onderzoek. We bedenken een aanpak die je doelgroep van alle kanten bereikt, met inzet van precies de juiste mix van middelen.

Campagnespot

We vertellen het verhaal van de campagne in een sterke en pakkende campagnespot. We bedenken het script, regelen alle benodigdheden en mensen en organiseren de draaidag.

Online content

Voor iedere campagne kiezen we de content die het beste werkt. Animaties, korte clips, missievideo’s en visuals: we maken het allemaal.

Gerichte targeting

We brengen de boodschap gericht onder de aandacht bij de doelgroep, waar deze zich bevindt. Via LinkedIn, X, Instagram, Facebook of TikTok. Of via geotargeting op specifieke locaties of digitale schermen op straat.

Advies en campagnebegeleiding

We hebben jarenlange ervaring met campagnes. We delen onze kennis en ervaring graag met jou. We geven strategisch advies over lopende campagnes of denken mee met nieuwe acties.

Onderzoek

We testen onze frames op hun effect bij de doelgroep. Hiervoor gebruiken we onze eigen kwantitatieve onderzoeksmethode, gebaseerd op inzichten uit de gedragswetenschap.

Landingspagina

Een landingspagina is het centrale punt van een campagne. Een plek om de juiste informatie te verzamelen en vindbaar te maken voor de doelgroep. Wij begeleiden de totstandkoming van een goede, strakke landingspagina voor jouw campagne.

Ambassadeursaanpak

Wie in jullie netwerk kan worden ingezet voor jullie boodschap of campagne? We maken van jullie netwerk een echte ‘beïnvloedingsmachine’. Waarbij je door ‘organizing’ je netwerk gestructureerd inzet om je doelen te behalen.

De Meute Manier
360°-beïnvloeding

Wij beheersen en snappen een grote reeks aan middelen die je kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Die middelen bouwen we om elkaar heen, zodat ze elkaar versterken en je doelgroep ze vanuit 360° te zien krijgt.

Dit is een van de belangrijkste puzzels die we voor je kunnen leggen. En die ziet er altijd anders uit, voor ieder doel en iedere doelgroep is een perfecte combinatie mogelijk.

We overtuigen je doelgroep zo stap voor stap. Online of offline, grassroots of top-down, content of contact. Whatever works. Niks voor de show. Alleen dingen die werken.

We kunnen de campagne helemaal voor je uitvoeren: we maken content, doen de advertenties, schrijven je copy, regelen je grassroots- of ambassadeurs-campagne. Maar het liefst doen we het samen in een gezamenlijk campagneteam. Zo versterken we elkaar en komen we tot het beste resultaat.

Klaar voor de Meute Manier?

Mail meute