Politieke campagnes

We komen uit de wereld van politieke campagnes. Dat zijn campagnes waarbij je met kleine teams alles inzet dat je tot je beschikking hebt om een samenleving van jouw verhaal te overtuigen. Ze gaan over ideeën, over mensen, over de toekomst van het land en de wereld.

Alles wat we daar geleerd hebben passen we nu toe voor onze klanten.

Hoe doen we dat?

Doelstelling

We kijken heel scherp naar wie en wat je wil bereiken. Bij ieder doel kan iets. Maar niet alles kan bij ieder doel. Wij vinden het leuk om die puzzel te leggen.

Kanalen

Soms is een pure digitale beïnvloedingscampagne genoeg. Soms kan een grassroots-aanpak werken. Soms helpt het om mensen te mobiliseren met een petitiecampagne.

Strategie

Wij kijken met een vergrootglas naar je doelen, je doelgroepen en je onderwerp. En maken dan een afweging met wat voor campagne(s) we je het beste kunnen helpen. Zodat je altijd de campagne krijgt die precies doet wat je wilt.

De Meute Manier - Strategie

We gaan met je aan de slag in een aantal stappen. We beginnen met het maken van een strategie. Want zonder strategie ben je stuurloos.

Let’s go change the world

360° Beïnvloedingsstrategie
Lees meer

Quick & dirty

Campagnesprint
Lees meer

De Meute Manier
360°-beïnvloeding

Wij beheersen en snappen een grote reeks aan middelen die je kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Die middelen bouwen we om elkaar heen, zodat ze elkaar versterken en je doelgroep ze vanuit 360° te zien krijgt.

Dit is een van de belangrijkste puzzels die we voor je kunnen leggen. En die ziet er altijd anders uit, voor ieder doel en iedere doelgroep is een perfecte combinatie mogelijk.

We overtuigen je doelgroep zo stap voor stap. Online of offline, grassroots of top-down, content of contact. Whatever works. Niks voor de show. Alleen dingen die werken.

We kunnen de campagne helemaal voor je uitvoeren: we maken content, doen de advertenties, schrijven je copy, regelen je grassroots- of ambassadeurs-campagne. Maar het liefst doen we het samen in een gezamenlijk campagneteam. Zo versterken we elkaar en komen we tot het beste resultaat.

Klaar voor de Meute Manier?

Mail meute